Kraj istrage o trgovini organima tek 2014!

- Opredeljeni smo za nastavak saradnje i intenziviranje aktivnosti s ciljem da se privedu pravdi svi koji su učestvovali u ovim monstruoznim zločinima - rekao je premijer Srbije

  • 0

Šef istražnog tima Euleksa Džon Klint Vilijamson rekao je premijeru Srbije Ivici Dačiću da očekuje da će istraga o trgovini organima na KiM biti okončana sledeće godine.

Dačić je istakao da je ova istraga od prvorazrednog značaja i da specijalni istražni tim Euleksa ima punu podršku Vlade Srbije, Tužilaštva i Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

- Opredeljeni smo za nastavak saradnje i intenziviranje aktivnosti s ciljem da se privedu pravdi svi koji su učestvovali u ovim monstruoznim zločinima - rekao je premijer Dačić.

Vilijamson je ocenio da je dobra saradnja sa Tužilaštvom za ratne zločine i Ministarstvom unutrašnjih poslova Srbije od značaja za uspeh istrage, saopštila je Vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

- Do sada je saslušano više od sto svedoka i očekujemo da će istraga biti okončana sledeće godine - rekao je šef specijalnog tima Euleksa.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA