NE MOGU BEZ TRAVE: Fudbaleri iz Bijeljine rasturali drogu!

Specijalna policija MUP-a Republike Srpske uhapsila je juče u akciji "Paskal" Cvijetina Mikića, zvanog Cican, iz Bijeljine, vođu narko-grupe, i još 11 njegovih saučesnika osumnjičenih za trgovinu kokainom i marihuanom

  • 0

"Nezavisne" saznaju da su, osim Mikića, koji je inače kapiten Fudbalskog kluba Koridor iz Bijeljine, uhapšeni još i njegova nevenčana supruga Dragana Sekulić, te Predrag Čembić, Mihael Vasić, zvani Micin, Momo Mićić, Željko Lazić, Goran Gajić, Slaviša Hrkalo i Darko Ivanović.

Iz MUP-a je saopšteno da su uhapšeni osumnjičeni da su bili pripadnici organizovane kriminalne grupe koja se na području Bijeljine i okoline bavila trgovinom drogom.

Tokom akcije "Paskal" pretreseno je 12 objekata koje su koristili Mikić i njegovi saučesnici, zaplenjeni su kokain i marihuana, ali i ilegalno oružje i municija. Istraga je trajala proteklih šest meseci, a njom je rukovodilo Okružno tužilaštvo u Bijeljini.

Mikić i saučesnici osumnjičeni su da su u proteklom periodu nabavljali, zatim prepakivali i na kraju prodavali kokain i marihuanu zavisnicima na području Bijeljine i okoline.

Izvor blizak istrazi potvrdio je da je tokom višemesečne istrage zabeležen veći broj razgovora između osumnjičenih o trgovini drogom.

"Nakon što je prikupljen dovoljan broj materijalnih dokaza, krenulo se u hapšenje", dodao je izvor blizak istrazi.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA