Tri nove žrtve smrzavanja u Srbiji

Smrzavanje najverovatniji uzrok smrti

  • 0

Ledeno jutro, oštar vetar nevidjena vejavica u Srbiji doneli su još tri žrtve smrzavanja. Nesrećni ljudi su pronadjeni u Novom Sadu, Ljigu i Kraljevu. Sve žrtve su posledice velikog mraza i vejavice koja ne prestaje od noćas na teritoriji cele Srbije, i trajaće prema prognozama celog vikenda.

U selu Stanča kod Kraljeva jutros je u snegu nađeno beživotno telo starije ženske osobe, rekao je načelnik Gradskog štaba za vanredne situacije Radoica Kočović. Uviđaj je još u toku, tako da se još ne može sa sigurnošću reći da li je smrt nastupila kao posledica smrzavanja ili iz nekog dugog razloga.

Druga žrtva je Beogradjanin Rastislav Petrović, koji  pronadjen je mrtav u svojoj kući u selu Liplje, kod Ljiga, a pretpostavlja se da je smrzavanje uzrok smrti. Istraga treba da utvrdi tačan uzrok smrti, a pretpostavlja se da se smrzao.

Treća žrtva je pronađena u Novom sadu  u kome je  mrtav, neidentifikovan muškarac, star oko 50 godina, pronađen je u napuštenoj kući. Sumnja se da je smrzavanje uzrok njegove smrti, rečeno je danas Beti u novosadskoj policiji.

Preminula osoba pronađena je juče u polusedećem položaju. Nakon uvuđaja policije, dežurni istražni sudija naložio je odbukciju tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

(Telegraf.rs / Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA