AKTIVIZAM NA DELU: Očistili Spomenik Šabanu Bajramoviću!

Aktivisti su posle akcije za nogu spomenika privezali tablu sa natpisom "Živeo Šaban! J... vas tender! Smrt fašizmu!", koju je policija potom uklonila

  • 3

Grupa niških aktivista koji se predstavljaju kao Antifa ekipa očistila je u sredu rano ujutru Spomenik Šabanu Bajramoviću u Nišu. Neočišćeno je ostalo samo postolje, po kome su bili nacrtani kukasti krstovi.

Kako je objavljeno na blogu, Antifa ekipa je "odnela 1. mesto na tenderu", pobedviši "gradsku peronicu 'Pranje veša, novca i obraza', kao i 'Kika gradnju' u vlasništvu ko-zna-kog glavonje gradskog".

Naime, nekoliko drugova iz borbene Antifa ekipe dali su najbolju ponudu koja glasi: 25 minuta x 8 ruku x antifašistički duh = 100 % uspeha, navedeno je na blogu.

Grupa dodaje i da "gradski oci sada moraju da nađu drugi način za pranje novca kojim bi obezbedili sebi 'povišicu' koju će da preusmere na račun inostranih fakulteta koje im pohađaju deca ili pak u fond za izgradnju vikendice".

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA