PRPA, BATO! Silovatelj uskočio u reku punu krokodila, policija odustala od potere (VIDEO)

Policija Kvinslenda je rekla da su policajci mogli da se udave ili da ih napadnu krokodili da su pratili odbeglog zatvorenika u reku. Drugi, hrabar kao i policija, uhapšen je pošto nije pratio svog kolegu prestupnika

  • 0

Policija je donela odluku da ne nastavi poteru za odbeglim seksualnim prestupnikom koji je skočio u reku u Kvinslendu, u Australiji, dok se potera nastavlja.

Tajron Spičli (25) i Algana Tiers (26) su pobegli iz zatvora u Tausvilu u ponedeljak.

Tiers je uhvaćen dan kasnije, ali je Spičli skočio u reku i tako pobegao od policajaca, koji su odlučili da ne ulaze u vodu.

Policija Kvinslenda je rekla da su policajci mogli da se udave ili da ih napadnu krokodili da su pratili Spičlija u reku.

- Poznato je da u reci ima krokodila, i prilično dubokih delova, a sa opremom koju su imali u tom trenutku, postojala je mogućnost da izgube ili oštete svoje pištolje, "tejzere" i radio-stanice - rekao je Ijan Livers, predsednik policijskog sindikata Kvinslenda.

Takođe, Livers traži da se otkrije kako su zatvorenici uspeli da pobegnu i rekao je da je trebalo da budu zatvoreni na sigurnijoj lokaciji.

Oni su nosili opremu za GPS praćenje, ali su uspeli da je skinu kada su pobegli.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA