Terao radnicu u da ga oralno zadovolji

B. N, najverovatnije u alkoholisanom stanju, pokušao je da prisili N. M. da ga oralno zadovolji, ali je to sprečio njen suprug

  • 18

Nišlija B. N. (44) osumnjičen je za mučenje i zlostavljanje radnice u trafici N. M, nakon što je pokušao da je natera da ga oralno zadovolji tako što ju

Naime, kako prenosi dnevni list "Alo", došao je u četvrtak 25. aprila pred trafiku u kojoj ova žena radi i hteo da kupi cigarete.

- Kada ga je žena pitala kakve želi, on je rekao: "Tanke i debele i da mi p*****š". Na tu njegovu opasku žena je samo zatvorila prozorče praveći se da ga nije čula. Besan zbog njenog ovakvog poteza, on je prvo razbio prozor, pokušavajući da je dohvati. Pošto se kiosk nalazi u dvorištu, on je razvalio kapiju i krenuo prema radnici. Odvalio je vrata i počeo da muči radnicu. Prvo ju je uhvatio za kosu, a zatim je otkopčao šlic i njenu glavu povlačio ka otvoru svojih pantalona. Ko zna šta bi se sve desilo da njen suprug nije čuo zapomaganje, pa je istrčao i napao nepoznatog čoveka - kaže sagovornik ovog dnevnog lista.

Napadača, koji je najverovatnije bio u alkoholisanom stanju, u međuvremenu je napao pas, koji je u vlasništvu oštećene. On je oborio B. N. na zemlju i ujeo ga za ruku, čime ga je onesposobio za nastavak napada.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka

    27. april 2013 | 01:14

    Ziveo pas!!!! Steta sto mu k... tije odgrizao mamu mu .....

  • Gradjanin

    27. april 2013 | 01:09

    Kakva smo državaovaj će dobiti uslovnu kaznu...... dok nekoga ne suluje stvarno pa cemo onda svi da se češemo po glavi.

  • Boki

    27. april 2013 | 06:34

    U kakvoj smo drzavi daj Boze da zena ne bude kaznjenja zato sto ga je ujeo pas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA