BORAC: Devojčica koja se bori protiv leukemije lansirala modnu liniju! (VIDEO)

Talija Džoj Kastelano (13), koja boluje od leukemije, postala je modni dizajner i lansirala svoju prvu modnu liniju, a pomoć u tome pružila joj je poznata kreatorka iz Los Anđelesa Urbana Čapa

  • 1

Talija Džoj Kastelano (13) koja boluje od leukemije, već se proslavila savetima za šminkanje na Jutjubu, a ovog puta ispunila je još jedan svoj san - postala je modni dizajner i lansirala svoju prvu modnu liniju.

Talija živi u Orlandu i nalazi se u bolnici, a pomoć oko prve modne linije pružila joj je poznata kreatorka iz Los Anđelesa Urbana Čapa.

Talija kaže da je svojom modnom linijom želela da pokaže tinejdžerima da mogu da se izraze kroz garderobu.

Ona se već šest godina bori protiv neuroblasta, a nedavno joj je dijagnostifikovana i leukemija. Šansa da pobedi zloćudni tumor je minimalna, a doktori kažu da se njen život sada meri mesecima.

Uprkos tome, ona je odlučila da daje lekcije iz šminkanja, a svoje video-snimke objavljuje na Jutjubu. Zahvaljujući tome postala je inspiracija ljudima i deci širom sveta. Njen kanal ima više od 100.000 prijavljenih korisnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duda

    27. april 2013 | 22:18

    Svaka joj čast, daje podstrek i drugima da ne odustaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA