MEDOJEVIĆ: Bojkotovaćemo Ðukanovića

- On je lažni predsednik Vlade, koja je formirana na bazi šverca i krađe na izborima - kaže funkcioner Demokratskog fronta

  • 1

Funkcioner Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević izjavio je da poslanici tog opozicionog saveza neće prisustvovati sutrašnjoj sednici Skupštine Crne Gore, na kojoj će premijer Milo Ðukanović odgovarati na poslanička pitanja.

Prema njegovim rečima, DF nema šta da pita Ðukanovića, jer je on za njih lažni predsednik Vlade, koja je formirana na bazi šverca i krađe na izborima.

- Ðukanović duboko prezire parlament i narod i DF nema više sa njim o čemu da razgovara - kazao je Medojević listu "Dan", navodeći da su, osim parlamentarnih, pokradeni i nedavni predsednički izbori.

On je rekao da DF ne želi da bude saučesnik u kršenju Ustava i u uspostavljanju institucija na bazi izborne krađe, dodavši da je Državna izborna komisija proglasila "lažnog predsednika Crne Gore".

Ðukanović će sutra u parlamentu odgovarati na pitanja poslaničkih klubova, među kojima su i ona o neregularnostima na predsedničkim izborima, kao i o zloupotrebama državnih resursa u partijske svrhe, odnosno o aferi "snimak".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • x

    26. jun 2013 | 17:58

    sta ovaj covek izmislja,ne poredite Milo Ðukanovića i ovog lika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA