KONCERT JADRANKE JOVANOVIĆ: Političari u prvim redovima na nastupu operske dive (FOTO)

U prepunom Sava centru, na koncertu "Prijatelji zauvek", u glasu čuvene operske umetnice uživali su ministri Bratislav Petković, Milutin Mrkonjić, Velimir Ilić i Slavica Đukić Dejanović

  • 5

Operska diva Jadranka Jovanović održala je večeras u Sava centru koncert pod nazivom "Prijatelji zauvek" sa najstarijim srpskim orkestrom, Umetničkim ansamblom ministarstva odbrane “Stanislav Binički” pod dirigentskom upravom Vojkana Borisavljevića.

Sa ovim orkestrom Jovanović je nastupila i na početku svoje karijere tokom koje je nastupila na više od 100 svetskih operskih scena sa najvećim dirigentima i orkestrima.

Na programu koncerta umetnice, koja je na srpsku muzičku scenu unela brojne novine, postavila projekte kao "Vek i po srpske solo pesme" ili prvo predstavljanje španske zarzuele u Srbiji, bilo je muzike najrazličitijih žanrova.

U glasu operske dive uživali su, između ostalih, ministar kulture i informisanja Bratislav Petković, ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović, ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić u pratnji pevačice Ane Bekute, njegov kolega ministar građevine Velimir Ilić, glumica i nekadašnji poslanik SRS Lidija Vukićević i mnogi drugi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gilbert

    29. april 2013 | 07:00

    Ana Bekuta, Velja, Mrkonjic i Lidija Vukicevic? U prvom redu...? Na operskoj predstavi? Posle su cistili Veljine unucice ispod sedista sale, i Mrkine semenke... Beznadezno! Taman kao i Lidijina gluma, postoji ali nema svrhu.

  • srdjo

    29. april 2013 | 07:57

    Siguran sam da bi zena otkazala koncert da je znala ko ce zauzeti busiju u prvom redu.

  • hromi daba

    29. april 2013 | 05:23

    Ovakvi koncerti postaju suviše degutantni zbog prisustva političara koji moraju biti svakoj čorbi mirođija. Mrkonjić i njegov prvesak ili obratno, nema važnijeg događanja u gradu, a da njih dvoje ne krase prvi red. Slavica Đukić Dejanović kao da ima problem sa zakasnelim klimaksom. Velja Ilić i Lidija Vukićević, pazi da ne prođe koncert bez njih dvoje. Tadića, Šutanovca i još neke su zamenili novi političari koji svojim prisustvom markiraju teritoriju !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA