Na granicama se čeka oko 30 minuta

Pojačan saobraćaj se posebno očekuje na izlazima iz većih gradskih sredina, na naplatnim rampama i graničnim prelazima

  • 0

Putnička vozila se trenutno na graničnim prelazima zadržavaju oko 30 minuta, ali se zbog praznika očekuje pojačan saobraćaj na skoro celoj putnoj mreži.

Pojačan saobraćaj se posebno očekuje na izlazima iz većih gradskih sredina, na naplatnim rampama i graničnim prelazima.

Iz Sektora za naplatu putarine JP "Puteva Srbije" obaveštavaju da će intenzivirati rad na naplatnim rampama i da će svi kanali za prolazak vozila biti neprekidno u funkciji 24 sata.

Takođe, iz JP "Puteva Srbije" podsećaju i apeluju na vozače da nailskom na deonice, na kojima važi poseban režim saobraćaja zbog radova, budu dodatno oprezni, smanje brzinu kretanja svojih vozila i na taj način povećaju bezbednost putara.

- Saobraćaj u Beogradu se jutros obavlja bez većih gužvi i zastoja. Većih gužvi nema čak ni na prilazima Beogradu, jer su mnogi sugrađani verovatno započeli mini-odmor - kaže dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

Na Zrenjaninskom i Smederevskom putu, Ibarskoj i Savskoj magistrali u pravcu prema centru Beograda ima vozila, ali značajno manje nego prethodnih dana, dodao je Ivetić.

(Telegraf.rs / Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA