Obračun srpske i crnogorske mafije u Minhenu!

U incidentu je učestvovalo više osoba, od kojih je pet povređeno. Povod pucnjave je, prema sumnjama nemačke policije, podela teritorije zbog poslovanja narkoticima

  • 7

Novi obračun srpske i crnogorske mafije u Nemačkoj, kako prenose srpski mediji, dogodio se u elitnom restoranu u Minhenu.

U incidentu je učestvovalo više osoba, od kojih je pet povređeno, prenosi televizija "Vijesti".

Povod pucnjave je, prema sumnjama nemačke policije, podela teritorije zbog poslovanja narkoticima.

Ovo nije prvi obračun mladića iz Crne Gore i Srbije u Nemačkoj.

Naime, u noći između 29. i 30. decembra prošle godine u hotelu "Luksor” u centru Frankfurta na monstruozan način ubijeni su Marko Jakšić iz Zemuna i njegov prijatelj Bojan Ristić iz Bora.

Za ovaj masakr osumnjičeni su Podgoričanin Aleksandar Knežević zvani Laki i za sada neidentifikovani mladić čiji je poznat samo nadimak Crni, koji je takođe, prema sumnjama policije, iz Crne Gore.

(Telegraf.rs / Izvor: Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bego

    29. april 2013 | 10:41

    Pa zar nisu Albanci (po vasem guslanju)glavni za drogu u Evropi.Ovo je jos jedna zavjera protiv hrabrog srpskog naroda.E kako vam padaju maske jedna po jedna....

  • adem

    29. april 2013 | 10:58

    Epa draga rezijo zar nisu u pitanju opet "Siptari"?!Kako vi pisete, i ako ne bi smeli tako da pisete..Ha ha ha....Sad su vasi na redu.....

  • Konan

    29. april 2013 | 12:06

    E što je ovo zanimljivo šiptari vise na srpskim portalima meni nikad nije ni palo na pamet da odem na šiptarski mada nebi ga ni razumeo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA