Automobilom udarila u bilbord kod Železničke stanice, troje povređeno (FOTO)

Devojka, koja je upravljala "pežoom", najverovatnije je izgubila kontrolu nad vozilom, nakon čega je udarila u reklamni bilbold kod pošte na Savskom trgu. "Udarac je odjeknuo kao bomba i kada smo izašli, svuda su leteli delovi stakla", kažu radnici pošte za Telegraf

  • 0

Tri osobe su povređene su u saobraćajnom udesu kod Železničke stanice u Beogradu.

Kako Telegraf saznaje, do udesa na Savskom trgu došlo je kada je automobil "pežo karavan" udario u stakleni bilbord ispred pošte. Automobil je vozila mlađa ženska osoba, koja ima povrede glave. Takođe, povređena su i dva muškarca iz automobila.

Devojka koja je vozila "pežoa" izgubila je kontrolu nad vozilom, koje se popelo na trotoar i udarilo u bilbord. Jak prasak uplašio je dežurne u zgradi pošte koji su odmah pozvali policiju.

- Udarac je odjeknuo kao bomba i kada smo izašli, svuda su leteli delovi stakla - kažu radnici pošte za Telegraf.

Srećom, na trotoaru nije bilo nikoga, pa niko od slučajnih prolaznika nije stradao.

Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređene u Urgentni centar, i njihovo stanje je stabilno. Policija je posle obavljenog uviđaja uzela devojci krv na analizu, kako bi se utvrdilo da li je bila pod dejstvom alkohola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA