Konobarica Džastina Timberlejka zarila nož momku u srce! (FOTO)

Žena je zadržana u zatvoru i određena joj je kaucija u visini od 75.000 dolara, dok je dečko nakon operacije izašao iz bolnice i vratio se raskalašnim žurkama, drogi, cigaretama i alkoholu

  • 0

Žena i muškarac stalno su se svađali toliko glasno da su njihove komšije, kroz zidove, mogle da čuju svaku reč. Sve je kulminiralo jedne kobne noći na Menhetnu kada je Jekaterina Pusepa zarila kuhinjski nož u grudi svog dečka Aleka Kacnelsona, koji je zamalo probio njegovo srce.

Litvanka (23) je iznenadila sve kad je primila nazad svog dečka Aleka nakon što ju je gurnuo niz stepenice, što nije mogla da mu oprosti. Upitana da li ga i dalje voli, devojka je zbunjeno, nakon tragedije, odgovorila da ne zna.

U policijskom izveštaju Pusepa je opisala ludu, tragičnu, ljubavnu aferu koja je čak mogla da se završi zatvorskom kaznom od 12 godina i deportacijom u rodnu Litvaniju koju je napustila sa 11 godina i u kojoj nema ni prijatelje ni porodicu.

Pusepova je zadržana u pritvoru i određena joj je kaucija u visini od 75.000 dolara, i trenutno čeka suđenje. Za to vreme Kacnelson (23) se oporavio od operacije, izašao iz bolnice i vratio se svakodnevnim žurkama, drogi i starom životu po kojem je par poznat okolini.

Alek je samo jednom pokušao da stupi u kontakt sa svojom devojkom i preko prijatelja joj poručio da abortira njihovo dete koje su začeli prilikom njihove prve svađe, jer on ne želi da bude otac.

Ona je odbila njegov zahtev, ali kad je shvatila da će, ukoliko ga rodi, njeno dete biti dato na usvajanje, odlučila je da ipak ne zadrži bebu.

Pusepova je radila u restoranu Džastina Timberlejka i živela u Bruklinu sa svojim cimerom.

(M. R. / Izvor: nypost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA