VALJEVO: "Agrobanka" prodala lokal sinu generala Simića!

Banka u stečaju prodala je Milodragu Simiću, sinu penzionisanog policijskog generala Milorada Simića, lokal od 190 kvadrata na najekskluzivnijoj lokaciji u centru Valjeva za samo 90.000 evra

  • 1

„Agrobanka”, banka u stečaju, prodala je Milodragu Simiću, sinu penzionisanog policijskog generala Milorada Simića, lokal od 190 kvadrata na najekskluzivnijoj lokaciji u centru Valjeva za samo 90.000 evra!

Lokal koji se nalazi na valjevskom Gradskom trgu „Agrobanka” je prodala po duplo nižoj ceni od one po kojoj je taj lokal 2009. godine kupila od „Valjevske banke” u stečaju.

Kako saznajemo, mlađi Simić je prošle godine od „Agrobanke” u stečaju lokal od 189 kvadrata kupio za oko 90.000 evra, tako da je kvadratni metar u samom centru Valjeva, platio 476 evra. Taj lokal je prethodno bio u vlasništvu „Valjevske banke” u stečaju i ona ga je 2009. godine prodala „Agrobanci” za 180.000 evra.

Ta banka, koja je u međuvremenu otišla u stečaj, lokal od skoro 190 kvadrata sinu savetnika predsednika Srbije prodala je po duplo nižoj ceni. Kako nezvanično saznajemo, novi vlasnik namerava da u tom lokalu u narednih mesec dana otvori kafe-restoran, u kome će se prodavati brza hrana.

Pored toga, mlađi Simić će letnju baštu moći da postavi na samom Gradskom trgu, koji je, prvi put do sada, odlučula da izda u zakup lokalna vlast, jer će biti jedini ugostitelj koji će moći da ispuni tražene uslove koje je gradska vlast postavila.

Direktor gradske direkcije Dragan Jeremić kaže da su na ideju da izdaju Gradski trg došli kako bi „nastavili posao daljeg ulepšavanja Valjeva”. On dodaje da je previđeno da na Gradskom trgu bude postavljena bašta poput one u Herceg Novom kod sata. On dodaje da će se u roku od mesec dana znati kome će biti izdat Gradski trg u Valjevu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bracala

    29. april 2013 | 16:05

    Pored toga sto je bivsi pripadnik MUP-a, Simic je aktuelni savetnik predsednika R Srbije, Tomislava Nikolica, sto niste naveli. A cak i da je regularno kupljen lokal, pitanje je odakle njegovom sinu 90.000 € itd, itd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA