Uhvaćen muškarac koji je krenuo da ubije ženinog ljubavnika

Prema prvim informacijama muž je ženi nožem prerezao vrat i nožem odsekao deo uva kada je čuo da ima ljubavnika

  • 13

Pripadnici SAJA Uprave kriminalističke policije PU Beograd u koordinaciji sa UKP MUP-a Srbije uhapsili su večeras Dragoja Đurđevića (48) u selu Vranovac kod Jagodine koji je ranije danas nožem ranio svoju ženu, a zatim hicem iz pištolja i snaju ženinog ljubavnika I.R. (28), saznaje "Blic".

Nakon što je počinio ova dela, Đurđević je od prolaznika oduzeo "mercedes", a kad je u tom vozilu nestalo goriva, od sledećeg prolaznika "opel korsu". Na kraju je na trafici ukrao 15.000 dinara.

Đurđević je potom pobegao iz Beograda, ali je brzom akcijom policije uhapšen prilikom bekstva u roditeljsku kuću u selu Vranovac. Prilikom hapšenja kod osumnjičenog su nađeni i nož i pištolj kojim je počinio zločine.

Motiv za ranjavanje dve žene je ljubomora.

Interventne patrole tragale su za Đurđevićem od oko 15.00 časova. On je u ukradenoj "opel korsi", s druge strane, tragao za ljubavnikom svoje supruge, koju je sat vremena ranije ubo nožem.

Obračun supružnika dogodio se u Ulici bana Mladena u Učiteljskom naselju oko 14.30 časova. Tu je u porodičnoj kući, muž vezao suprugu, tukao i ubo nožem, ali je ona na sreću preživela napad.

On je od supruge tražio da prizna da ima ljubavnika, a zatim je naterao da otkrije i njegovo ime, nakon čega je uzeo pištolj i izašao iz kuće.

Nedugo zatim, u susednoj Ulici Paje Jovanovića, upucana je I.R. (28), za koju je dežurna lekarka Hitne pomoći dr Nada Macura rekla da je sa prostrelnim ranama stomaka prevezena u Urgentni centar.

Đurđevićeva žena je primljena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra sa teškim povredama očiju, ušiju, vilice i grudnog koša.

Policiju je o slučaju obavestio sin napadača, koji je u međuvremenu došao kući i zatekao ranjenu majku, koja mu je ispričala sve šta se desilo.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    29. april 2013 | 18:39

    Ovo mogu da razumem , ljubav I pomracenje uma kod scena ljubomore vec 10000 god dovode do ubistava, jebi ga kad se kresala a znala kakav Je trebala Je bolje da sakrije, a I dokaz Je teoriji da se preljuba ne moze spreciti, znaci gospodo Srbi mora malo vise edukacije. Nije mu lako bilo sigurno, a Posle ovog Je Sve ostalo glupo razvijati teorije, vec vidjeno.

  • Beograđanka

    29. april 2013 | 19:35

    @ Vladimir Jel si ti bre normalan? "Nije mu bilo lako sigurno"??? Koga briga kako mu je bilo...ako je imao problem trebao je da trazi pomoc, ako je vec nesposoban sam da ga resi...sta znaci ovo?!?...on je smeker posumljao u nesto i on ce nekome da presudi!!! Kukavica jedna!!! Ni m od muskarca!!! Ako ga je stvarno varala, i trebala je, sa ovakvim postupkom on bolje i nije zasluzio!!!

  • Paske67

    29. april 2013 | 19:47

    Sta reci a biti pametan, bez obzira na sve to je najgluplje i najgore sto je mogao da uradi kad sedne i dobro razmisli shvatice ima mnogo razumnijih nacina za resavanje nista ne ide na silu i ovakve stvari ne treba resavati silom ako neide pozdrav i kud koji mili moji u svakom slucaju ne resavati ovako ljubavne i ljubomorne probleme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA