Žena Tamerlana Carnajeva umešana u bombaški napad u Bostonu?

Službenici upozoravaju da ima više objašnjenja kako se DNK našao na bombama, ali se još ne zna kome je pripadao, niti da li to znači da je ženska osoba pomogla dvojici braće

  • 2

Istražitelji su na bombi korišćenoj u bombaškom napadu na maratonu u Bostonu pronašli žensku DNK. Međutim, i dalje ne znaju kome pripada, niti znači li to da je ženska osoba pomogla dvojici braće.

Službenici upozoravaju da ima više objašnjenja kako se ženski DNK našao na bombama. Na primer, kontakt sa materijalom koji su braća Carnajev koristila za izradu eksploziva mogla je da ima prodavačica u radnji ili može biti reči o vlasi kose koja je slučajno završila u bombi.

Agenti FBI-ja juče su ponovno posetili kuću roditelja Ketrin Rasel, udovice Tamerlana Carnajeva koji je ubijen u obračunu sa policijom četiri dana nakon bombaškog napada.

Ketrin Rasel boravi kod svojih roditelja otkad se incident dogodio, a njen advokat je rekao da čini sve da pomogne u istrazi.

(M. R. / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA