PROKUPLJE: Nezapamćen broj tuča u jednoj nedelji

Za svega sedam dana 11 osoba zbog povreda u tučama zatražilo je pomoć u prokupačkoj Opštoj bolnici. Naglu ekspanziju nasilja mnogi povezuju s promenom vremena

  • 3

Tokom sedam dana, usled povreda u tučama, 11 osoba je zatražilo pomoć u prokupačkoj Opštoj bolnici „Dr Aleksa Savić“, što je nezapamćen broj za svega nedelju dana.

Iako su većim delom u pitanju lakše telesne povrede, reč je o masovnim tučama u kojima je učestvovao veći broj osoba.

- Zanimljivo je da su svi povređeni bili učesnici različitih tuča, često pod dejstvom alkohola. Kada govorimo o dobu dana kada su se one dešavale, ne postoji ustaljeno vreme. Bilo ih je i tokom jutra, podneva i večeri - kažu u prokupačkoj bolnici, gde dodaju da je prema njihovoj proceni najmanje 35 osoba učestvovalo u tim tučama.

Veliku i neočekivanu ekspanziju nasilja mnogi povezuju sa naglom promenom vremena. Ono što je zanimljivo je da su u pitanju punoletni. Pre dva dana čak su četiri osobe učestvovale u jednoj tuči i napale i policajca koji je pokušao da spreči nasilje.

Iako im je određena mera policijskog zadržavanja, istražni sudija prokupačkog Osnovnog suda ih je nakon saslušanja pustio na slobodu!

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    30. april 2013 | 14:54

    Decko, to je grad od 40_ak hiljada ljudi. Tesko da je to selo. Ali samo ti uzivaj u svojoj inteligenciji ;-)

  • Nis

    30. april 2013 | 19:38

    Toliko o poznavanju svoje zemlje. Iz koje li si sume siso da mi je znati

  • vlada

    30. april 2013 | 14:23

    Odlepili seljaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA