Devojka (18) stradala u požaru kod Kraljeva

U vikendici u selu Obrva, gde se grupa od oko 20 mladića i devojaka okupila zbog praznika, stradala je A. P. (18) kada je plamen iz plinske boce zahvatio kante sa benzinom

  • 2

Jedna devojka je nastradala, a nekoliko mladića i devojaka je povređeno u požaru koji je izbio večeras oko 20 sati u vikendici u selu Obrva kod Kraljeva, objavljeno je na sajtu "Radio-televizije Srbije".

Portparol Policijske uprave Kraljevo Kristina Nikolić potvrdila je Tanjugu da je požar u tom selu prijavljen oko 19.50 sati, nakon čega su formirane ekipe policije i sektora za vanredne situacije koji u ovom trenutku obavljaju uviđaj na licu mesta.

Kako javljaju mediji, u vikendici se nalazila grupa od oko 20 mladića i devojaka, koji su u Obrvu došli da proslave prvomajske praznike.

U jednom trenutku, plamen iz plinske boce zahvatio je kante sa benzinom koje su se nalazile u istoj prostoriji.

U požaru je, prema za sada nepotvrđenim informacijama, stradala A. P. (18), dok je nekoliko povređenih mladića i devojaka zbrinuto u Zdravstvenom centru "Studenica".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmrki

    30. april 2013 | 23:35

    Plin,i kante sa benzinom!?! Eto sta alkohol radi,ili su svi prirodno opiceni!

  • mirko

    1. maj 2013 | 07:50

    Ova desavanja se desavaju zbog uzimanja previse alkohola ili narkotika ,jednoj svesnoj osobi ne verujem da bi se desavalo tako nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA