SRAMOTA: Na lažnim Fejsbuk profilima objavljena dezinformacija da je mala Tijana dobila novo srce!

Na "fantomskim" Fejsbuk stranicama objavljena lažna vest da je Tijani već presađen organ i da je operacija uspešno završena. Roditelji mole da se ne širi neistina

  • 16

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici za pomoć maloj Tijani Ognjanović pojavilo se obaveštenje u kojem njeni roditelji upozoravaju da su se na istoj društvenoj mreži pojavile lažne grupe za "pomoć" njihovoj ćerki koje pružaju dezinformacije o njenom zdravstvenom stanju.

- Poštovani prijatelji, svedoci smo da u poslednje vreme neki nama nepoznati ljudi, iz samo njima znanih razloga, putem Fejsbuka objavljuju dezinformacije vezane za Tijaninu trenutnu situaciju u kojoj se nalazi i na taj način direktno obmanjuju javnost. Tako je na nekim "fantomskim" stranicama objavljeno da je mala Tijana već dobila organ, da je operacija uspešno završena i slično - navodi se u upozorenju koje je postavljeno na zvaničnu stranicu za pomoć "Pomozite da Tijana dobije novo srce".

Oni dalje navode da im se mnogo građana javlja i pita da li su informacije sa drugih profila istinite, dodajući da je jedino tačno ono što objave na zvaničnoj stranici.

- Sve informacije koje su objavljene na drugim stranicama, a nisu preuzete sa zvanične stranice su dezinformacija. Hvala vam još jednom što ste uz nas. Zajedno do novog srca. Idemo dalje - zaključuje se u obaveštenju.

U beskrupuloznom vremenu, u kojem živimo, ovakav gest samo je još jedan pokazatelj potpunog posrnuća morala i bestidnosti na koju su pojedinci spremni zarad parčenceta pažnje medija i javnosti.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nis

    1. maj 2013 | 14:30

    Ovo je stramota.samo mozemo da vidimo kakav otpad u obliku covecijeg tela postoji

  • alhemicar

    1. maj 2013 | 15:56

    dzaba mu paznja kada je anoniman,idiot ostaje idiot........gde su bre normalni ljudi????

  • ivan

    1. maj 2013 | 17:05

    Jedino mislim sve te akcije su Ok, ali bi trebo da postoji jedan nedinstven fond a ovako samo pojedinci koji su uspeli da dobiju paznju medija. I mislim da je akcija telegrafa da se takva bolnica napravi u Srbiji najbolja!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA