POŽAREVAC: Demoliran auto i SMS pretnje funkcioneru URS-a

Nepoznate osobe oštetile su putničko vozilo"fiat punto" Dragoslava Stevića, na kome su razbili staklo i izgrebali karoseriju

  • 1

Nepoznate osobe oštetile su putničko vozilo marke "fiat punto", vlasništvo Dragoslava Stevića, odbornika i predsednika Gradskog odbora URS-a u Požarevcu.

Na ovom autu, koji je bio parkiran u Sinđelićevoj ulici u centru grada, ispred prostorija udruženja "Ljubimac", razbijeno je zadnje staklo i izgrebana je karoserija.

Za ovaj vandalski čin, izveden za vreme održavanja sednice Skupštine grada, Stević kaže da je isključivo politički motivisan.

- U trenutku kada mi je verifikovan odbornički mandat u Skupštini grada, neko mi je u po bela dana demolirao auto koji je bio parkiran u centru. Ovo što mi se desilo nije slučajno i smatram da je to politički obračun sa mnom od strane onih koji se ne slažu sa mojim stavovima i sa mojim skorašnjim postavljanjem na mesto zamenika direktora Zdravstvenog centra, sa kojeg sam nezakonito smenjen u martu prošle godine - smatra Stević.

On navodi da je oštećenje auta samo nastavak hajke na njega, jer je od 19. aprila dobio više pretećih i uvredljivih poruka koje mu ugrožavaju bezbednost.

- U više navrata preko mobilnog telefona dobijao sam poruke sa pretnjama i uvredama. U njima mi je poručivano "gotov si" i da nemam šta da tražim u Zdravstvenom centru na mestu zamenika direktora. I oštećenje auta i preteće poruke prijavio sam policiji i nadam se da će počinioci ubrzo biti otkriveni, pogotovo što sam dao brojeve telefona sa kojih su mu upućivane pretnje - kaže Stević.

On poručuje da ovakvi napadi neće uticati na njega i njegovu stranku, jer će se i dalje boriti za ostvarenje proklamovanih ciljeva.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA