PODGORICA: Pucao ispred banke, pretio policiji, zapalio auto-servis, pa hteo da se ubije!

Filip Babović (22) je prvo ispalio više hitaca u vazduh ispred poslovnice "Erste banke" u centru Podgorice, potom pretio pištoljem policijskoj patroli, a nakon toga je zapalio automobil i auto-servis u blizini, a požar se proširio i na jednu obližnju kuću

  • 0

Crnogorska policija uhapsila je danas Filipa Babovića (22), koji je pucao u vazduh ispred poslovnice "Erste banke" u centru Podgorice, potom pretio policiji, nakon toga zapalio jedan auto-servis, pa pretio samoubistvom.

Babović je prvo ispalio više hitaca u vazduh ispred poslovnice "Erste banke" u centru Podgorice, a potom pretio pištoljem policijskoj patroli.

Nakon toga je zapalio automobil i auto-servis u blizini, a požar se proširio i na jednu obližnju kuću. Mladić je potom stavio pištolj na čelo i pretio da će se ubiti, ali se nakon pregovora predao policiji. Ekipe vatrogasne službe su na licu mesta i gase požar u auto-servisu.

Prema informacijama iz Uprave policije, u incidentu nije bilo povređenih, ali su evakuisani stanari obližnih zgrada.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA