Prevrnuo se traktor, povređeno devet osoba

U traktorskoj prikolici se prevozilo 15 putnika, a D. T. koji je upravljao bio je pod dejstvom alkohola. Osmoro je zadobilo lakše, a žena D. N. teže povrede

  • 1

Povređeno je devet osoba, od kojih jedna teže, kada se juče prevrnula traktorska prikolica nedaleko od borskog sela Krivelj.

Za upravljačem traktora, u čijoj se prikolici prevozilo 15 putnika, bio je D. T., koji je bio pod dejstvom alkohola.

Vozač je izgubio kontrolu nad traktorom, nakon čega se prikolica otkačila i putnici podadali po zemlji. Osmoro njih je zadobilo lakše, a žena D. N. teže povrede, zbog kojih je transportovana u niški Kliničko-bolnički centar.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BalkanEkspes

    3. maj 2013 | 13:56

    Sasvim uobicajna pojava prevoza radnika u prikolici. Nista ne bi bilo strasno kada bi za upravljacem bili savesni vozaci, traktor se sporo krece i tako da ne postoji velika opasnost bez obzira sto gotovo nikad se to ne radi po propisima. Medjutim, danas svako seda na traktor, cesto deca i ljudi bez vozacke dozvole i pod dejstvom alkohola, koji nazalost prevoze i ljude i ucestviju u saobracaju. U takvim okolnostima rizik je veliki jer je neophodna dodatna oprznost i vozacko iskustvo. Iako se nekome cini da traktor moze svako da vozi, traktor je masina, nije vozilo, i trazi odredjeno pozavanje njegovih specificnih karakteristika na putu i van puta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA