NIŠ: Žena skočila sa tvrđave i poginula

S. T. (56) preminula je u niškom Kliničkom centru od posledica povreda koje je zadobila prilikom skoka sa Niške tvrđave. Pretpostavlja se da je reč o samoubistvu

  • 1

Pedesetšestogodišnja S. T. iz Niške Banje preminula je u niškom Kliničkom centru od posledica povreda koje je zadobila prilikom skoka sa Tvrđave, u centru Niša, u neposrednoj blizini restorana "Gusar".

- Žena je pretrpela politraumu, ali je bila u svesnom stanju kada smo je mi preuzeli i prebacili do bolnice - saopštila je za Telegraf Draginja Manić, šef smene u niškoj Hitnoj pomoći.

U niškom Kliničkom centru rečeno je da je S. T. preminula ubrzo nakon prijema.

- Ona je imala brojne povrede po telu i glavi, vrlo brzo je umrla, pokušana je reanimacija, ali joj nije bilo pomoći - kaže naš sagovornik, i dodaje da će sudska medicinska obdukcija pokazati koja od povreda je bila smrtonosna.

Kako saznajemo u policiji, pretpostavlja se da je žena izvršila samoubistvo. Ovu sumnju potvrđuje i veća količina antidepresiva, koja je pronađena kod preminule.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jelena

    3. maj 2013 | 18:03

    Draginja Manic je najgora sefica u hitnoj pomoci a pored nje i najgori ljudi koji rade sa njom u toj ekipi i svi joj se uvlace u... A ova nasla odakle ce da skoci da se ubije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA