Sveštenici uhvatili lopova u crkvi na Veliki petak!

Potvrđeno da je muškarac oko 21:30 sati na Veliki petak u Crkvi Svetog cara Konstantina u Nišu pokušao da odnese novac sa ikone, ali sveštenici nisu bili spremni da kažu detalje ovog slučaja

  • 1

Crkva Svetog cara Konstantina i carice Jelene u Nišu bila je juče na meti lopova, koji je pokušao da ukrade novac sa ikone, ali su ga sveštenici sprečili i zadržali do dolaska policije.

Potvrđeno je da je muškarac oko 21:30 sati, na Veliki petak, pokušao da odnese novac sa ikone, ali u upravi nisu bili spremni da kažu detalje ovog slučaja.

- Nisam zainteresovan da saopštim medijima ništa. Niti sam bio svedok toga, niti želim išta da kažem - rekao je u službenim kancelarijama ovog hrama jedan od sveštenika.

Prema nezvaničnim informacijama lopov je oteo novac, pokušavajući da iskoristi gužvu vernika usred najtužnijeg dana u godini, ali su ga sveštenici videli, sustigli i pozvali policiju.

(Telegraf.rs / Izvor: Južne vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA