Podmetnut požar, izgorelo pet lokala u Aleksandrovcu (FOTO)

- Prema prvim pretpostavkama, sumnja se da je požar namerno podmetnut od strane jednog ili više nepoznatih lica, ali će se uzrok pouzdano znati tek po završetku istražnih radnji – saznajemo iz istrage

  • 0

U centru Aleksandrovca kod Žabara, juče ujutru, došlo je do požara, u kojem je izgorelo pet lokala, vlasništvo seoske mesne zajednice.

Požar je izbio u 1:45 i ubrzo se iz unutrašnjosti proširio i na krov tržnog centra, koji je u potpunosti izgoreo. Vatrogasne ekipe iz Žabara i Požarevca uspele su da obuzdaju vatrenu stihiju tek oko 10 sati ujutru.

- Prema prvim pretpostavkama, sumnja se da je požar namerno podmetnut od strane jednog ili više nepoznatih lica, ali će se uzrok pouzdano znati po završetku istražnih radnji – saznajemo iz istrage.

Ukoliko se ispostavi da se radi o namerno izazvanom požaru, policija će protiv NN lica podneti krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti i uništavanja tuđe imovine.

Pošto je vatra izbila tokom noći, nije bilo povređenih niti nastradalih, a ukupna materijalna šteta procenjuje se na oko pet miliona dinara.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA