SVE ZA LJUBAV: Mladić zbog devojke putuje biciklom iz Sarajeva u SAD

Mladi Sarajlija Ajdin rešio je da zbog svoje devojke Selme krene na put u američku državu Ajdaho biciklom. Procenjuje da mu treba oko četiri meseca, a preko Atlantskog okeana će ići brodom

  • 24

Više od devet hiljada milja vazdušne linije deli Sarajevo i Boise u državi Ajdaho, gde živi Ajdinova simpatija Selma. Let avionom iz glavnog grada BiH do glavnog grada američke savezne države Ajdaho traje nešto više od 12 sati. Ovaj put učenik završnog razreda Srednje škole za okoliš i drvni dizajn na Ilidži preći će biciklom.

Hrabra odluka

- Selmu sam upoznao slučajno, dok smo se vraćali iz škole. Nakon nekoliko izlazaka, počeli smo našu vezu. Međutim, sutradan sam saznao od svog prijatelja da će Selma ići u Ameriku i odmah smo raskinuli. Ali, nekoliko meseci kasnije, ponovo smo krenuli i, evo, naša veza traje od 18. decembra 2011. godine - rekao je Ajdin i dodao  - rutu kroz Evropu sam proučio, preostaje mi još Amerika.

Preko Atlantskog okeana ići ću brodom.

Ajdin je dugo razmišljao kako doći do SAD-a, a pre mesec dana odlučio se za bicikl kojim će krenuti na put krajem godine.

Simpatija ostala zbunjena

- Poslednji put smo se videli prošle godine. Kad sam joj rekao svoj plan i način dolaska tamo, bila je pomalo zbunjena, kao i svi ostali kada su čuli za to. Ali, ona zna da bih učinio sve za nju - rekao je osamnaestogodišnjak koji će pokušati da nađe nekoliko sponzora za svoj poduhvat.

Iako nema tačno određen rok do kojeg mora stići u Boise, Ajdin veruje da će put trajati oko četiri meseca.

(Telegraf.rs / Izvor: Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žolt

    7. maj 2013 | 00:50

    Negativci jedni! Zato ste i jadni u tim svojim bednim životima, što takvim očima gledate na svet. 1: čeka ga ljubav ili otrežnjenje; 2: čeka ga ogromno iskustvo; 3: čekaju ga nova poznanstva; 4: čeka ga medijska slava,... Malo li je? U svakom slučaju, sjajna avantura. Samo napred care!!!

  • Zlatica

    6. maj 2013 | 22:31

    Ma sedi tu i uci skolu....on mi se uputio...:) Koliko ce jos tih "najvecih ljubavi" u zivotu imati.....

  • Dejan

    6. maj 2013 | 23:10

    Brate, nek ti je sa srecom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA