Dodik "Milanoviću" ponudio prase i dobar provod! (VIDEO)

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik učestvovao je u poslednjoj emisiji "U zdrav mozak", RTL-ovog komičara Davora Jurkotića, a da toga uopšte nije bio svestan

  • 2

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik učestvovao je u poslednjoj emisiji "U zdrav mozak" RTL-ovog komičara Davora Jurkotića, a da toga uopšte nije bio svestan.

Naime, nakon što je Jurkotić pozvao kabinet predsednika Republike Srpske, tvrdeći da zove iz kabineta hrvatskog premijera Zorana Milanovića, sekretarica ga je bez ikakve provere spojila s prvim čovekom RS.

Dodik, međutim, nije posumnjao ni kad se Jurkotić predstavio kao Milanović lično i pitao ga "da okrene neko prase za njega" ili "gde bi mogli noću da izađu u provod".

Tek pri kraju razgovora, Dodik je shvatio da su predlozi koje iznosi njegov sagovornik - čudni, a sve je palo u vodu kada je "Milanović" rekao da će s njim doći i Stipe Mesić.

Postavlja se pitanje kako je bez ikakve provere kabinet entitetskog predsednika spojio Dodika s hrvatskim komičarem i da li će zbog toga neko snositi posledice.

(Telegraf.rs/ Dnevni avaz)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bego

    7. maj 2013 | 14:26

    Pa ovo nije prvi put da ovu sirovinu od covjeka nag.ze!Cuj odvesce premijera u njegov vocnjak da mu pece prase hahaha.A cobani hoce drzavu.Zamislite predsjednika Rusije gospodina Putina u Dodigovom vocnjaku,i,jos okrecu prase.

  • prcko

    7. maj 2013 | 19:20

    banja luka je poznata po dobrim trebama i vocnjacima samo da nabave malo trave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA