Pijani inspektor u Banjaluci pretio da će bebe pobacati u reku jer su Turci!

Aleksandar Trninić, inspektor CJB Banjaluka, pretio je gostima lokala "Dajak" u Banjaluci, među kojima je bila i porodica s bebama, da će njih i decu pobacati u Vrbas

  • 3

Aleksandar Trninić, inspektor CJB Banja Luka, pretio je gostima lokala "Dajak" u Banjaluci, među kojima je bila i porodica sa bebama, da će njih i decu pobaciti u Vrbas jer su Turci!

Jedan od gostiju "Dajaka" i očevidaca nesvakidašnjeg napada pijanog inspektora bio je i Banjalučanin koji je u lokal došao sa suprugom, punicom i dve bebe od nekoliko meseci.

Uobičajena porodična šetnja i izlazak u lokal pored Vrbasa ovom Banjalučaninu ubrzo su se pretvorili u najgoru noćnu moru, pišu "Nezavisne novine".

"Seli smo u baštu lokala u kojoj je bilo i drugih gostiju. Sve je bilo normalno dok se nije pojavio taj čovek za koga sam kasnije čuo da je Aleksandar Trninić, inspektor CJB Banja Luka, i da mu ovakva ponašanja nisu strana", počeo je priču Banjalučanin potresen onim kroz šta je prošao sa porodicom.

Nakon ulaska u baštu lokala, Trninić je počeo da psuje i vređa goste na nacionalnoj osnovi.

"Psovao nam je svima tursku majku, govorio da smo Turci i kako je danas Vaskrs. Nekako je sve bilo glupo u početku, jer su više od pola gostiju bili Srbi. Međutim, u jednom trenutku prišao mi je i rekao da će mi bebe, koje su bile u kolicima, baciti u Vrbas, a zatim me uhvatio za vrat. Tada je situacija postala i više nego ozbiljna", ispričao je potreseni Banjalučanin.

Gosti su ubrzo pozvali policiju, koja je došla pred lokal.

Međutim, u CJB Banjaluka su rekli da nikakav slučaj niti pretnje u lokalu "Dajak" nisu prijavljene policiji.

Marija Markanović, portparol CJB Banja Luka, navela je da nije prijavljeno ni narušavanje reda i mira.

Ogorčeni Banjalučanin potvrdio je za "Nezavisne novine" da je sa svog telefona prijavio slučaj policiji, dodavši kako će istrajati u tome da sve bude izvedeno pred lice pravde.

Inspektor Trninić poslednji put je spominjan u avgustu prošle godine, kada ga je Banjalučanin Draško Bojanić prijavio jer ga je pretukao.

(Telegraf.rs/ Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    7. maj 2013 | 12:43

    I kako može takva bitanga da i dalje bude inspektor?

  • Niki

    7. maj 2013 | 16:20

    Student: mora da si veciti student cim se secas sta su ti radili. Jadno je tvoje pancenje ili su to tvoje zelje za dokazivanjem veroispovesti. Inspektoru i ostalim koji ga pokrivaju treba oduzeti posao ( ljude ceniti po vrlinama a ne po nac.), ima onih koji bi taj posao radili savesno.

  • STUDENT

    7. maj 2013 | 14:45

    Ahahaha tako i treba i oni su nama to radili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA