FRANCUSKA: Ženu rastrgli lešinari nakon pada sa litice!

- Ostale su samo kosti, odeća i cipele na zemlji. Trebalo im je između 45-50 minuta da pojedu čitavo telo - rekao je gradonačelnik okruga

  • 1

Telo žene koja je poginula nakon pada sa litice u Francuskoj rastrgli su lešinari za samo 45 minuta, spasioci su, nažalost, stigli prekasno.

Žena (52) planinarila je sa dvoje prijatelja u francuskim Pirinejima kada je pala sa litice i survala se sa više od oko 300 metara, preneo je francuski TF1. Telo nesrećne žene lešinari su rastrgli u roku od samo nekoliko minuta.

- Ostale su samo kosti, odeća i cipele na zemlji. Trebalo im je između 45-50 minuta da pojedu čitavo telo - rekao je gradonačelnik okruga Didijer Periko. On je dodao da su pri prvom pretraživanju iz helikoptera videli nekoliko grabljivica, ali nisu shvatili o čemu se radi.

Nadležni smatraju da ovaj incident može razljutiti lokalne farmere koji već neko vreme traže dozvolu da love zaštićene beloglave supove. Farmeri su ogorčeni i navode da je došlo do velikog razmnožavanja lešinara koji prete njihovoj stoci.

- Ne možete da zamislite kako izgleda da vidite životinju koju grabljivice jedu živu - rekao je Alan Larad, lokalni famer.

Beloglavi supovi u Španiji i Francuskoj su u proteklih nekoliko godina postali vrlo krvoločne grabljivice.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA