Siromašna majka greškom osvojila 14 miliona $ na lotou!

Tuan Li iz Santa Ane u Kaliforniji otišla je u lokalnu prodavnicu i kupila tiket vredan četiri dolara za "Pauerbol" lutriju i loz za "Super loto plus" vredan jedan dolar, kao što to čini svake nedelje, međutim, ovog puta slučajno je ubacila dolar više

  • 3

Samohrana majka četvoro sinova u Kaliforniji uspela je da jedan dolar greškom pretvori u dobitak na lutriji vredan 14 miliona.

Tuan Li iz Santa Ane u Kaliforniji otišla je u lokalnu prodavnicu i kupila tiket vredan četiri dolara za "Pauerbol" lutriju i loz za "Super loto plus" vredan jedan dolar, kao što to čini svake nedelje. Međutim, umesto da ubaci pet dolara u mašinu za lozove, ubacila je šest, navedeno je iz uprave Lutrije Kalifornije.

Sa tim, greškom ubačenim, dolarom Li je kupila još jedan loz za "Super loto plus" koji ju je sledećeg dana učinio milionerkom.

- Mislili smo da se mama šali. Međutim, zapitali smo se da li bi se stvarno tako šalila - rekao je njen sin.

Srećom po Tuanine sinove, njihova majka se nije šalila. Nakon saznanja i prvobitnog šoka, žena je otišla u predstavništvo Lutrije Kalifornije da bi potvrdila dobitak.

Li, čije je ime po kalifornijskim zakonima moralo da bude saopšteno, nije želela da se objavi njena slika niti bilo kakve dodatne informacije.

Li planira da svoju nagradu iskoristi za kupovinu kuće, putovanja i posetu roditelja u Vijetnamu, navedeno je u saopštenju Lutrije.

Prodavac u lokalu u kojem je kupljen pobednički tiket, takođe, dobiće 70.000 dolara bonusa.

(M. R. / Izvor: abcnews / Foto- ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dexter

    8. maj 2013 | 13:32

    Šta život može da učini! Neka ga potroši u sreći i zdravlju! Baš mi drago!

  • Greska

    8. maj 2013 | 15:21

    Slucajno sam zakacila minus....neko gore vidi sve....volim da cujem ovakve price ...nek' im je sretno!

  • lipa

    8. maj 2013 | 15:18

    nemoj zeno sve odjednom potrositi :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA