VRAČAR ROCKS: Rege festival u Božidarcu (VIDEO)

Tri predstavnika srpske rege scene - Aman Zaman, Smoke’n’Soul i Killo Killo Banda obeležiće 10. maja u Božidarcu 32 godine od smrti Boba Marlija i proslaviti godišnjicu beogradske autorske rege scene

  • 0

U Božidarcu će 10. maja od 20 časova, u okviru serijala "Vračar Rocks" pozitivne vibracije širiti tri predstavnika srpske rege scene - Aman Zaman, Smoke’n’Soul i Killo Killo Banda.

Trideset i dve godine nakon smrti legendarnog Boba Marlija, čije izuzetno stvaralaštvo i dalje istom snagom odjekuje sa zvučnika širom planete, poklapa se sa beogradskom proslavom autorske rege muzike.

Smoke'n'Soul je beogradska roots rege mašina, koja može da stoji ponosito i donese pozitivne vibracije na bilo kojoj sceni ove planete. Upravo su javnosti predstavili novi singl „Give Thanks and Praises“ koji savršeno predstavlja razvoj njihove kreativnosti.

Killo Killo Banda su rege predstavnici iz Vojvodine koji kombinuju opuštenost iskusnih bluzera sa angažovanim temama u jedinstvenoj kombinaciji ruts rege i denshol zvuka. Upravo su završili snimanje novog albuma "Berba" i ovaj nastup će biti beogradska premijera za nove pesme.

Rege šumadinci Aman Zaman iz Svilajnca donose rege ska zvuk sa etno motivima i elektro dab tripovima. Predstavljaju savršeni spoj razigranosti i scenske atrakcije koja je obišla čitavu Srbiju. "Aman Zaman", koji je scenu iznenadio prošlogodišnjim uspešnim singlom „Samo neka gori“ u procesu je snimanja novih pesama i ovaj nastup će biti prilika da se pokažu pred beogradskom publikom.

Ulaznice se u pretprodaji mogu naću u Felix Shopu po ceni od 400 dinara, a na dan koncerta cena karte će biti 500 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA