Otete devojke konačno sa porodicama, otmičar pred sudom

Protiv Ariela Kastra policija je podnela krivičnu prijavu za tri silovanja i četiri otmice i on će danas biti izveden pred sudiju

  • 3

Devojke koje su duže od decenije držane zatočene u jednoj kući u Klilvlendu Amanda Beri (27) i Džina Dehezus (23) puštene su iz bolnice i vratile su se svojim porodicama.

Treća devojka, Mišel Najt (32) i dalje se nalazi u bolnici, i njeno stanje lekari sada ocenjuju kao dobro.

Kako prenose američki mediji, pozivajući se na policijske izvore, sve tri su tokom boravka u kući Ariela Kastra bile silovane, a on ih je držao vezane lancima i konopcima da ne bi pobegle.

Klivlendska policija je sinoć saopštila da su Kastrova dva brata Pedro i Onil, koji su takođe bili uhapšeni, sada pušteni, pošto nema dokaza da su bili povezani sa otmicom i držanjem u zatočeništvu devojaka.

Protiv Ariela Kastra policija je podnela krivičnu prijavu za tri silovanja i četiri otmice, izjavio je tužilac Viktor Perez. On će danas biti izveden pred sudiju.

Si-En-En navodi da je Kastro priznao otmice, rekavši da je seksualni zavisnik i da mu je potrebna pomoć doktora.

Ova televizija je navela i da je Amanda Beri krajem decembra 2006. godine rodila dete u kući, kao i da su otete devojke imale najmanje pet pobačaja dok su bile zatvorene.

Beri je zajedno sa svojom ćerkom, juče popodne iz bolnice prebačena u kuću svoje sestre u koju je ušla na zadnja vrata zbog velikog broja novinara koji su stajali ispred.

Svojoj porodici se juče vratila i Džina Dehezus, ali se nije obratila okupljenim novinarima već je samo mahnula okupljenim komšijama i prijateljima koji su uzvikivali njeno ime.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlade

    9. maj 2013 | 09:18

    Jadne! Njega treba osuditi bez razmisljanja na doziwotnu... cistom matematickom racunicom 3x10gpdina + silovanje (x puta) = dozivotna uz svakodnevno zadovoljavanje potreba sexualnim potrebama tri crnca :)

  • Milena

    9. maj 2013 | 09:25

    Nažalost, one ne mogu normalno nastaviti život, njihov život je uništen :/

  • Maja

    9. maj 2013 | 08:55

    Jadne djevojke,hvala Bogu da su se vratile svojim porodicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA