POČELA TVITOMANIJA: Otvorena regionalna konferencija o društvenim mrežama (FOTO)

Program će se održavati na tri scene, gde će se preko sto predavača predstavljati i raspravljati o uticaju društvenih mreža u svakodnevnom životu

  • 0

Ovog jutra otvorena je regionalna konferencija o društvenim mrežama – Tvitomanija. Direktor konferencije Zoran Torbica, kratko se obratio učesnicima i predao reč Ivanu Zeljkoviću koji će u naredna tri dana voditi program a i sam danas održati predavanje u glavnoj sali.

Program će se održavati na tri scene, gde će se preko sto predavača predstavljati i raspravljati o uticaju društvenih mreža u

svakodnevnom životu.

- Kriza je stvar percepcije - izjavio je uvodni govornik Miloš Čirič na svom predavanju o budućnosti društva, i dodao da smatra da nikada nismo imali više mogućnosti nego danas i da se moramo okrenuti ka novim trendovima i društvenom umrežavanju.

Preko 400 učesnika je već juče stiglo u Novi Spa Hotels & Resort gde se i održava ova konferencija. Svečano otvaranje se održalo još sinoć u otvorenom baru na terasi hotela Novi. Za večernju zabavu zadužen je beogradski klub Mr. Stefan Braun.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA