SEZONA 2013: Ove filmove treba izbeći?

Filmski kritičar magazina "Rolling Stone" Piter Travers sačinio je listu od pet filmova koje, prema njegovom mišljenju, ovoga leta treba da zaobiđete

  • 0

Filmski kritičar magazina "Rolling Stone" Piter Travers sačinio je listu od pet filmova koje, prema njegovom mišljenju, ovoga leta treba zaobići u širokom luku.

Prvi na listi "filmova koje nikako ne treba pogledati" je, sasvim iznenađujuće, najočekivaniji film godine, "Veliki Getsbi" Baza Lurmana koji će u Srbiji premijerno biti prikazan 15. maja.

- Leova privlačnost, setovi, kostimi, saundtrek koji nadgleda Džej Zi - ništa od svega toga ne može da sakrije činjenicu da se Baz Lurmanov pristup velikom američkom romanu F. Skota Ficdžeralda guši u sopstvenom eksesu - naveo je Travers.

U filmu "Byzantium" ("Vizantija") Sirša Ronan i Džema Arterton igraju vampire koji žive u propalom britanskom izletištu.

- Ne, ne i ne. Dosta mi je vampira - poručuje Travers za film koji u bioskope stiže krajem juna.

"Grown Ups 2" (Odrasli 2), koji u bioskope stiže u julu, nastavak je dosadne porodične komedije Adama Sendlera koji treba izbeći, kao i nastavak filma "300" pod nazivom "300: Rise of an Empire" (300: Uspon carstva), smatra ovaj kritičar.

- Zar nisu svi umrli u "300"? Ne budite cepidlake. Holivudska zapovest je da ako je hit, može se ponoviti. Zbog toga nas ove godine čeka još jedna bitka. Sledeće što možemo očekivati je "300: Mamurluk u Vegasu" - ironičan je Travers.

I poslednji na listi je film "We're the Millers" (Milerovi) u kojem Dženifer Aniston i Džejson Sudeikis igraju mamu i tatu. Tu postoji začkoljica − ona je striptizeta koja mu pomaže da prokrijumčari travu preko meksičke granice, a dece nema.

- Sama pomisao na to čini me depresivnim - naveo je Travers.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA