ŽENA UBICE IZ IVANČE: Bolje da je zatro svoju porodicu nego komšije!

- Ljubiša je upalio svetlo u sobi i rekao mi: "Baki, došao je kraj našim mukama i našim životima". U rukama sam mu videla pištolj, podigao ga je prema meni i počeo da puca - kaže Javorka Bogdanović, supruga Ljubiše koji je 9. aprila u Velikoj Ivanči ubio 13 osoba

  • 2

Ni danas ne znam šta je razlog za ubistvo, sem da to nije bio onaj čovek kojeg sam do tada znala, rekla je za "Alo!" Javorka Bogdanović (60), supruga Ljubiše koji je 9. aprila u mladenovačkom selu Velika Ivanča ubio 13 osoba.

- Ljubiša je upalio svetlo u našoj sobi i rekao mi: "Baki, došao je kraj našim mukama i našim životima". Zbunjeno sam ga pogledala u lice, uopšte nije ličio na sebe. U rukama sam mu videla pištolj, podigao ga je prema meni i počeo da puca. Bolje da je zatro svoju porodicu nego što je digao ruku na naše komšije - priča Javorka.

Ona kaže da su 42 godine "delili dobro i loše" i da su, kao i u svakom braku, imali uspone i padove.

- Ali nikada nije digao ruku na mene, a kamoli da me je tukao nekakvim lancima i konopcima. Bila sam šokirana kad sam čula te priče, ne znam kome je trebalo na svu našu muku da nas blati takvim izmišljotinama - kaže supruga ubice.

Prema njenim rečima, Ljubiša je bio dobar muž i otac, a i dalje ne shvata šta se tog kobnog jutra dogodilo s njim.

Njena ćerka Zorica, takođe, kaže da je porodica potresena raznim neistinama.

- Nas dovoljno boli ova naša istina, da je tata pobio pola sela, pa nam ne trebaju te neistine - kaže Zorica, koja je u sredu dovela majku u Veliku Ivanču zbog Markovdana.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nis

    10. maj 2013 | 12:30

    Kurir je novina kija izmislja i pise ono sto im se svidja.nije mi jasno da u ovoj drzavi taj zabavnik moze da pise sta nekom debilu od njihovih nepismenih novinara padne na poremeceni mozak.taki su stavili nadliv za onu curu iz ove price"kurva"..mislim da je sramota za drzavu da taj list postoji

  • Xena

    10. maj 2013 | 10:55

    Prvo ste pisali da je ona još u bolnici dala izjavu da je tukao.. a sad kao nije... pffff

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA