DODIK: Posle Kosova stranci planiraju da oslabe i Srpsku

- Stranci, posle rešenja pitanja Kosova, imaju plan da oslabe Republiku Srpsku i to putem medija u Srbiji - kaže predsednik Republike Srpske

  • 13

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u Banjaluci da stranci, posle rešenja pitanja Kosova, imaju plan da oslabe Republiku Srpsku i to putem medija u Srbiji.

- Taj plan podrazumeva da sarajevski, bošnjački mediji prestanu bilo kakvu polemiku sa mojim politikama, da se nađu neki mediji u Srbiji i srpskom narodu koji će to činiti na istim postulatima na kojima su to činili muslimanski mediji nekoliko godina ranije, putem famnoznih ''60 minuta'' - rekao je Dodik.

Dodik je prokomentarisao i potpisivanje Briselskog sporazuma, ističući da su ga "oni koji su bili spremni da otpočnu rat da odbrane Kosovo otišli i veoma olako potpisali".

Predsednik RS je kazao da su tako i u BiH pojedinci koji su ranije pokazivali patriotizam sada "dobrodošli strancima, jer oni znaju njihove slabosti - treba da se instaliraju ponovo kako bi pod nekim velikim plaštom priče o integracijama umanjili značaj i poziciju Srpske".

Dodik je još jednom poručio da položaj Republike Srpske neće biti ugrožen sve dok postoji Dejtonski mirovni sporazum.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosnjak

    10. maj 2013 | 11:22

    Ako stranci ne urade nista ,onda cemo mi preuzeti stvar u ruke,ceo Sandzak je spreman isto kao sto smo pomagali braci u BIH za vrijeme cetnicke agresije tako cemo sa zadovoljstvom i Banjaluku da oslobodimo od ovakvih parazita koji misle srecu gradit preko tudje nesrece! Treća sandžačka udarna brigada,je spremna!!!

  • ДАШOНИ

    10. maj 2013 | 12:19

    ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА

  • dalibor

    10. maj 2013 | 10:49

    Sta reci? U pravu je covek to je plan imperije Amerike i EU na prostoru balkana. Napraviti ponovo haos i oslabiti nas srbe do kraja posto mogu kontrolisati svi samo nas srbe do sad nisu zato moraju da nas uniste. Nego samo ne vide da ako oslabe srbe na balkanu tako ce ojacati muslimane i jednog dana vratice im se sve to. Docice mali musli na vratanka Merkelove pa da vidim tad sta ce biti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA