Prijava protiv maloletnika koji su polupali islamski fast fud

Osumnjičeni, protiv kojih je podneta krivična prijava, početkom maja su drvenim palicama napali tri gosta grila "Food on the corner", koji je vlasništvo Islamske zajednice Srbije, i tom prilikom polomili tri baštenska stola i staklo izloga

  • 3

Beogradska policija podnela je krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tri maloletne osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela učetvovanje u tuči i oštećenje tuđe stvari u kafe-grilu "Food on the corner", koji je vlasništvo Islamske zajednice Srbije.

Kako je saopšteno danas iz MUP-a, osumnjičeni su početkom maja ove godine, maskirani i uz upotrebu drvenih palica, napali tri gosta tog grila, nanevši dvojici lake telesne povrede, a jednom gostu teške telesne povrede.

Tom prilikom osumnjičeni su polomili tri baštenska stola i staklo izloga kafe-grila, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Reply

    10. maj 2013 | 13:39

    Za Stefana: Zbog takvih patoloskih i neobrazovanih slucajeva kao sto si ti, ova zemlja i propada. Idi malo na Kosovo pa se tuci tamo ako imas problem sa nekim. Ne prosipaj "pamet" ovde.A garant ni vojsku nisi sluzio, junacino.

  • Stefan

    10. maj 2013 | 13:19

    I treba bre! Pogledajte sta rade na Kosovu pa ovi nasi nista ne rade a za ovo reaguju,samo me zanima kolko placaju muslimani ove nase "predsednike".

  • Mileta

    10. maj 2013 | 14:42

    Omladino,nista vam nikada nemogu skriviti stolovi,stakla ni stolice.Uvredu l bol nemoze nikome naneti nacija,bili to srbi,muslimani ili neki drugi.Bol I uvredu moze da nanes osoba koja ima ime I prezime . Pa akoje za osvetu njoj vrati zasluzeno,I jasam zato.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA