Protiv kardiologa podignuta prijava za iznudu!

Kardiolog Jozef G. i njegovi prijatelji se sumnjiče da su putem SMS poruka upućivali pretnje M. K., servisnom savetniku u servisu "Bros auto", a zbog tužbe koja je ova firma podnela protiv Jozefa G. zbog neplaćenih troškova popravke njegovog "audija"

  • 3

Protiv niškog kardiologa Jozefa G., njegovog vozača Nebojše N. (38) i Nebojšinih poznanika Mirka B. (42) i Nikole J. (32) policija je podnela krivične prijave zbog sumnje da su izvršili iznudu! Njih četvorica se sumnjiče da su neposredno i putem SMS poruka upućivali pretnje M.K., servisnom savetniku u servisu "Bros auto", a zbog tužbe koja je ova firma podnela protiv Jozefa G. zbog neplaćenih troškova popravke njegovog "audija".

Kako saznajemo u istrazi, Jozef G. je krajem prošle godine popravio svoj "audi" u servisu "Bros auto", za šta je trebalo da plati 160.000 dinara, međutim, on to nije učinio jer je bio nezadovoljan kvalitetom izvršene usluge. Kada mu je firma poslala opomenu pred utuženje, kako se sumnja, njegov vozač Nebojša je porukom pozvao Krstića da se nađu u blizini servisa kako bi razgovarali o tom dugu. On se tamo pojavio sa prijateljem Mirkom B., koji mu je tada, po izjavi oštećenog Krstića, "uvrtao uši" i stavljao nož pod grlo, zahtevajući da odustane od tužbe.

Krstić je sredinom aprila policiji prijavio da je dobio preteću poruku kojom je od njega zahtevano da povuče tužbu, koja je u međuvremenu podneta protiv Jozefa G. u roku od pet dana ili će u suprotnom biti napadnut on i njegova porodica. Ubrzo nakon toga osumnjičeni Nikola J. kontaktira sa Krstićem i upozorava ga da je "Mirko opasan igrač, i da može da mu zapali kuću".

Prestravljeni Krstić se obraća direktoru servisa i najavljuje da će podići kredit kako bi isplatio Jozefov dug jer se plaši za svoju bezbednost. Direktor povlači tužbu, ali obaveštava policiju, pa četvoro osumnjičenih biva privedeno, ali nakon saslušanja istražni sudija ih pušta da se brane sa slobode.

Osumnjičeni Jozef negira sve navode iz krivične prijave i tvrdi da nikakve iznude nije bilo.

- Nemam nikakav dug prema toj firmi, niti smo ja i moj najbolji prijatelj Nebojša bilo kome upućivali pretnje ili vršili iznudu, a ostalu dvojicu ne poznajem. U sudskom postupku će se utvrditi da nisam uradio ništa protivzakonito - kazao je Jozef za naš portal.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    10. maj 2013 | 17:01

    Frajer ima svog vozaca. Odakle ti pare ako ne uzimas mito da placas vozaca i ko zna koj audi vozi

  • Nis

    10. maj 2013 | 16:58

    Kakvi debili,sms- om.kreteni

  • Petar

    10. maj 2013 | 21:47

    Jozef, jel to vic ili ime, uzima mito taj, lovu zato vozi Audia...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA