Ugljenisano telo taksiste pronađeno u izgorelom putničkom automobilu

Policija Sremske Mitrovice saopštila je da je telo pronađeno oko podneva i da policija preduzima intenzivne mere i radnje u cilju utvrđivanja identiteta nađenog leša

  • 0

Taksista novosadskog udruženja "Naš taksi" Zlatko Tomić (52),  koji je nestao u sredu ujutro, pronađen je mrtav u zapaljenom automobilu na putu Irig-Šatrinci.

- Šokiran sam. Zlatko je pet godina bio u našoj firmi, mogu da kažem samo najlepše o njemu. Bio je porodična čovek, otac dva sina. Uveren sam da nije imao nikakvih neraščišćenih računa, da nikome nije dugovao. Ne znam zbog čega bi neko njemu to uradio, ali verujem da je žrtva nekog kriminala - kaže Zoran Vasić iz Udruženja "Naš taksi" za dnevni list "Blic".

Tomić je u sredu oko 7 sati trebalo da razduži vozilo, ali se nije pojavio u firmi. Kako se nije javljao ni na jedan telefon, kolege su policiji prijavile nestanak.

Pripadnici Policijske uprava Sremska Mitrovica pronašli su, pored putnog pravca Irig - Šatrinci, izgoreo putnički automobil u kojem se nalazilo ugljenisano ljudsko telo.

Kako je navedeno u saopštenju policije, automobil je pronađen oko podneva, a uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni istražni sudija Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika višeg javnog tužioca i policije.

Istražni sudija izdao je naredbu za sudsko-medicinsku obdukciju nađenog tela.

(Telegraf.rs / Tanjug, Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA