Pretučenog Bojića u Urgentnom čuva policija!

Pretučenog bivšeg ministra zdravlja i člana JUL-a u Urgentnom centru čuva policija, a on se i dalje nalazi u šok-sobi Urgentnog centra i njegovo zdravstveno stanje je stabilno i malo bolje nego u subotu posle napada

  • 0

Milovana Bojića (58), bivšeg ministra zdravlja i člana JUL, kog su nepoznati napadači u subotu oko 8.30 pretukli bejzbol palicama i oteli mu 200.000 dinara, u Urgentnom centru čuva policija.

Budući da je reč o brutalnom napadu na javnu ličnost, kaže izvor Kurira blizak istrazi, odlučeno je da se ispred vrata odeljenja na kojem se nalazi Bojić postave policajci.

- Intenzivno tragamo za napadačima i za „golfom“ italijanskih registarskih oznaka, kojim su napadači pobegli. Nekoliko očevidaca dalo je izjave, ali njihov opis napadača je suviše uopšten, budući da su napadači bili maskirani - naveo je izvor Kurira.

Bojić se nalazi u šok-sobi Urgentnog centra i njegovo zdravstveno stanje je stabilno i malo bolje nego u subotu posle napada.

- Posete nisu dozvoljene, čak ga ni članovi porodice još nisu videli. Potrebno je, takođe, uraditi neke dodatne preglede i analize kako bi se precizno utvrdio stepen povreda. U svakom slučaju, konzilijum će danas odlučiti da li će Milovan Bojić ostati u Urgentnom centru ili će biti pušten kući - rekao je izvor iz istrage.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA