PREPORUKA IZ LAGUNE: Kupite knjigu iz "Riznice bajki" i dobijate poklon

Poznata beogradska izdavačka kuća ovaj put predlaže domaće autore - "Jovanovo zaveštanje" Vanje Bulića i "Miris mraka" Miomira Petrovića, najavljujući poklon akciju, koja je u knjižari "Delfi" počela 29. aprila

  • 0

Ove nedelje Laguna pored standardnih preporuka u saradnji sa kozmetičkom kućom "Logona" poklanja akciju nazvanu "Prolećna riznica".

Kupovinom bar jedne knjige iz serijala "Riznice bajki", koja je stekla veliku popularnost među najmlađim čitaocima, na poklon se dobija "Logonin" proizvod bebi kupka sa igračkom Praslina ili Tigra.

Akcija je počela 29. aprila, u knjižari "Delfi" SKC i traje dok ima zaliha.

Poklon akcija

„Prolećna riznica“

Izdavačka kuća Laguna u saradnji sa kozmetičkom kućom "Logona" poklanja vam akciju „Prolećna riznica“.

Zbog svoje sažetosti, knjige iz serijala "Riznica bajki" mogu biti divne priče za laku noć ili mali beg u zabavan svet mašte. Do sada su objavljene: „Velika riznica priča za laku noć“, „Velika riznica bajki“, „Riznica kratkih bajki“ i „Riznica priča o princezama“.

Kupovinom bar jedne knjige iz serijala, na poklon dobijate Logonin proizvod - bebi kupku sa igračkom. Bebi kupka sa nevenom sadrži blage, prirodne peneće sastojke koji čiste nežnu bebinu kožu bez isušivanja. Proteini pšeničnih klica i čisti ekstrakti nevena i kamilice umiruju kožu i pomažu u održavanju njene vlažnosti. Pored kupke na poklon dobijate igračke Praslina ili Tigra.

 Vanja Bulić

"Jovanovo zaveštanje"

Da li Miroslavljevo jevanđelje krije mapu nestalog blaga templara?

Foto: Laguna

U Čikagu i Sankt Petrburgu, u isto vreme, ubijena su dva čoveka sa istim imenom – Zoran Sedlar. Lanac ubistava se nastavlja u Beogradu, Moskvi, Solunu i Beču. Sve ubijene povezuje - Miroslavljevo jevanđelje: na koži u pazušnoj jami imali su istetovirane monograme iz najstarijeg srpskog ćiriličnog spisa. Novinar Novak Ivanović kreće tragom ovih ubistava i postaje zatočenik velike zavere u koju su upleteni mafija, društvo „Za kralja i otadžbinu“, srpske i ruske diplomate, tajne službe, templari.

Miomir Petrović

"Miris mraka"

Uzbudljiva odiseja srpske i grčke porodice čije su se sudbine ukrstile na Dorćolu.

Foto: Laguna

Miris mraka je porodična saga, ali i svojevrstan istorijski roman o Dorćolu. Radnja romana prati hroniku porodice Maksimović, koja počinje u Trebinju, ali istovremeno i porodičnu sagu porodice Teodopulos koja počinje u Kastoriji u Grčkoj – obe će se završiti u Beogradu. Usponi i padovi ove dve porodične loze, odvijaju se na razrovanim putevima Kraljevine Srbije ali i Grčke i Makedonije, kroz vekove i godine, i sjedinjuju se na popločanim uličicama beogradskog Dorćola.

Lista najprodavanijih Laguninih izdanja:

1. Samanta Jang: "Dablin strit"

2. Vanja Bulić: "Jovanovo zaveštanje"

3. Izabela Mon: "Mia i ja: Lirijina tajna"

4. Trejsi Ševalije: "Poslednji begunac"

5. Nikolas Sparks: "Utočište"

6. Luiz Miler: "Naš brat"

7. Izabela Mon: "Mia i ja: Mia i vilenjaci"

8. Kejt Morton: "Davni sati"

9. Žoze Saramago: "Putovanje kroz Portugaliju"

10. Izabela Mon: "Mia i ja: Mia i trubica"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA