OTKRIVAMO: Srpska Žandarmerija i Bata Dikić u tajnosti više puta boravili na Kosovu! (FOTO) (VIDEO)

Pripadnici Žandarmerije i njen komandant, bez znanja javnosti, obišli severni deo Kosovske Mitrovice, šetali gradom, slikali se i pozdravljali s meštanima, a društvo im pravio i Aleksandar Vulin

  • 22

Komandant srpske Žandarmerije Bratislav Dikić, uniformisan, ali bez oznaka, šeta severnim delom Kosovske Mitrovice i druži se s građanima Mitrovice, ali i direktorom Kancelarije za KiM Aleksandrom Vulinom.

Deluje neverovatno? Nimalo. Na snimku koji se pojavio na Jutjubu, zahvaljujući portalu Novinar.de, Dikić u kameru priznaje kako je "više puta u tajnosti posećivao Kosovo".

Na iznenađenje svih, a u pratnji nekoliko "razvijenih" momaka, što u uniformama, što u civilu, general policije i komandant Žandarmerije obišao je srpski deo Mitrovice.

Dikić na snimku kaže da pripadnici Žandarmerije nisu došli nikoga da hapse.

- Nismo došli nikoga da hapsimo. Nismo ovde prvi put, vrlo često navraćamo, a da vi to i ne znate - rekao je Dikić.

Na snimku se se vidi kako Dikić šeta gradom, a kasnije i kako pije sok. Kako saznajemo, čitav Trg braće Milića bio je tog dana pod opsadom obezbeđenja, što žandarma, što regularnih pripadnika srpskog MUP-a.

Dikić se tokom šetnje severnim delom Kosovske Mitrovice pozdravljao s meštanima i razgovarao sa svakim ko ga je prepoznao i ko mu je prišao.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PJP

    13. maj 2013 | 19:21

    I treba da se seta srpska Zandarmerija severnim delom

  • русија

    13. maj 2013 | 19:49

    Српска полиција у Србији, просто невероватно

  • alexa

    13. maj 2013 | 20:05

    Sto u tajnosti?!? Kakva glupost isli ljudi da se prosetaju pa to je Srbija ne mora svako da zna gde oni idu da popiju kaficu ili sok:-) a to sto GENERAL ima pratnju nema nista cudno imaju i drugi pa nista, pozdrav zandarmeriji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA