Izdavao ženu preko oglasa, terao je na seks za novac!

Nišlija Enver I. (34) uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo posredovanja u vođenju prostitucije. On se sumnjiči da je prisiljavao svoju tridesetogodišnju nevenčanu suprugu na pružanje seksualnih usluga za novac

  • 0

Nišlija Enver I. (34) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo posredovanja u vođenju prostitucije. Kako je saopštila policija, Enver se sumnjiči da je prisiljavao svoju tridesetogodišnju nevenčanu suprugu na pružanje seksualnih usluga za novac.

Kako saznajemo u izvorima bliskim istrazi, Enver je ženi pronalazio mušterije preko oglasa, koje je objavljivao na jednoj lokalnoj televiziji.

- Prema dosadašnjim saznanjima, Enver je ovim "biznisom" počeo da se bavi januara ove godine. Objavio je oglas na televiziji u kojem se navodilo: "Sat vremena druženja uz nadoknadu od 50 evra. Maja", mada to nije bilo pavo ime njegove supruge. Sa mušterijama bi najpre kontaktirao SMS porukama, a kada bi pozvali telefonom, razgovor bi nastavila njegova supruga. Sa "klijentom" bi dogovorio cenu, koja se, zavisno od vrste seksualne usluge kretala od hiljadu dinara do pedeset evra. Mušterije bi dolazile u njegov stan, koji bi on i deca napustili dok "posao" ne bi bio završen - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, nesrećna žena je pokušala da se odupre podvođenju, ali je muž maltretirao i pretio joj. Policija je dobila dojavu da se u Enverovoj kući dešavaju sumnjive stvari, što se dokazalo tokom prismotre.

- Mi smo izvesno vreme pratili događaje u blizini stana osumnjičenog dok nismo videli "klijente" , što nam je bio dovoljan osnov da privedemo osumnjičenog - objašnjavaju naši izvori.

- Enver je na saslušanju pred policijom priznao delo, ali je tvrdio da ga je muka naterala da podvodi ženu, jer nije imao čime ishrani porodicu. Kazao je da imaju troje dece, da on ne može da se zaposli jer je bio u zatvoru, bavio se krađama pa niko nije hteo da mu da posao. Tvrdi da je ovo bio jedini način da izdržava porodicu – kažu u istrazi.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden istražnom sudiji. Socijalne službe preuzeće brigu o njegovoj ženi i deci.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA