Piloti "Jata" pušili, umalo ugušili potpredsednicu Delte!

Uprkos tome što je pušenje u avionima zabranjeno već skoro 15 godina, piloti se na to nisu obazirali, a njihovu bahatosti pokušavale su da spasu stjuardese običnim osveživačem

  • 11

Putnike na liniji JU 209 "Jat ervejza", koji su juče doputovali iz Londona u Beograd, od gustog duvanskog dima spasao je osveživač vazduha.

Naime, putnici nisu ni slutili da ih, uprkos tome što je pušenje u avionima zabranjeno već skoro 15 godina, u opasnost mogu dovesti – piloti , a da će ih od njihove bahatosti spasavati stjuardese običnim osveživačem.

A ukoliko podsetimo da se zbog zapaljene cigarete 1973. srušio avion, utoliko ovaj slučaj poprima još veće razmere.

Sve o ovoj neprijatnoj situaciji objasnila je na društvenoj mreži Tviter potpredsednica "Delta holdinga" Marija Desivojević.

- Danas na letu JU209 iz Londona za Beograd pilot(i) pušili u kabini. Kad su otvorili kabinu i putnici počeli da se guše, stjuardesa je naprskala osveživač vazduha. Kad smo pitali zašto se puši u avionu za vreme leta, stjuart je umro od smeha i dodao cinično: Ali to je protiv zakona - napisala je Desivojevićeva na društvenoj mreži.

(Telegraf.rs / Izvor: "Kurir")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D.M.

    19. maj 2013 | 16:26

    Koji se avion 1973 srusio zbog cigare?? Neznam za taj slucaj?? Zna li neko??

  • стрептомицин

    19. maj 2013 | 18:24

    За све амнезичне и оне који никада нису сели у авион, пушење је било дозвољено до нешто пре више од деценију. Можете се уверити у летилицама ЈАТ-а које углавном датирају из тог периода да су ручни наслони седишта опремљени пепељарама. Значи питање није безбедносног карактера већ етичког из поштовања према непушачима.

  • pedja

    19. maj 2013 | 17:36

    piksla,iliti pepeljara ,koja stoji na vratima toaleta je "no go item "za poletanje aviona!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA