Bomba ispred zgrada u kojima žive Nikolić i Dinkić!

Razornu bombu primetio je vlasnik automobila Aleksandar S, koji ima ozbiljan kriminalni dosije. On je uočio žice ispod automobila i odmah je pozvao policiju

  • 7

Eksplozivna naprava otkrivena je ispod automobila marke "golf 5", koji je bio parkiran na Novom Beogradu, u Ulici Trešnjin cvet kod broja 9!

Razornu bombu primetio je vlasnik automobila Aleksandar S., koji ima ozbiljan kriminalni dosije. On je uočio žice ispod automobila,  i odmah je pozvao policiju.

Zanimljivo je da je bomba otkrivena u neposrednoj blizini zgrada u kojoj žive predsednik Srbije Tomislav Nikolić i lider URS Mlađan Dinkić.

Na lice mesta došle su kontra-diverzione ekipe Policijske brigade, koje su bezbedno demontirale eksplozivnu napravu.

Bomba je preneta na poligon u Bubanj potoku, gde je uništena oko 18 časova. Policija ce večeras obaviti razgovor sa Aleksandrom S.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Made_in_Sandzak

    19. maj 2013 | 20:08

    Hahaha ,, ozbiljan kriminalni dosije"

  • Zvrk

    19. maj 2013 | 20:21

    Šta bre ima da obavlja razgovor.Podebeo dosije??Pa zar taj ne treba da robija,jaooo jadna Srbijo!!!

  • MmM

    19. maj 2013 | 22:22

    Pa sta ako ima ozbiljan dosije? Ne moze svako ko je sumnjiv da bude u zatvoru. Treba nesto i da se dokaze. Takodje ozbiljan dosije znaci da je mozda odrobijao neka dela i sad je slobodan covek dok mu nesto novo ne dokazu. Krajnje je nebitno da li je on poznat policiji ili je policija njemu poznata bez dokaza mogu samo da se gledaju medjusobno i da daju te cuvene izjave "odranije poznat policiji". Svuda u svetu je tako nije samo u srbiji medju sljivama ili kako vec pisete one grozomorne komentare...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA