Snimaju čoveka na samrti umesto da mu pomognu! (FOTO)

Žrtva koju je pregazio putnički voz polako je umirala u bolovima u žbunju kraj pruge, jer se niko nije udostojio da mu pomogne i spase život. Ipak, sve su snimili mobilnim telefonima

  • 10

Pre tri dana u 18.20 sati, u mestu Roščevina - Bošnjakovo polje, opština Kakanj, dogodila se železnička nesreća u kojoj su učestvovali putnički voz  na relaciji Sarajevo-Zenica, kojim je upravljao mašinovođa B. M. i pomoćnik mašinovođe H. R., kao i pešak K. N. i njegov sin R.  (46) iz Kaknja, koji je smrtno stradao.

Ipak, ono što je najšokantnije u ovom slučaju jesu priče pojedinih očevidaca koji govore kako je Kadrić još bio živ dok se oko njega okupljala gomila meštana, među kojima su mnogi, umesto da pomognu, počeli mobilnim telefonima da snimaju poslednje trenutke nastradalog.

Naime, dok je Kadrić izdisao u užasnim mukama, u grmlju pored pruge, niko od okupljenih nije se udostojio da priđe, ali su mnogi izvadili telefone i snimili tragediju.

Malo je neshvatljivo kako se lokalno stanovništvo okupilo oko teško povređenog čoveka bez namere da pomogne osobi koja je mogla da preživi čitav incident.

(Telegraf.rs / Izvor: kakanj-x.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boni

    21. maj 2013 | 11:35

    Svaka vam casto dobri ljudi, svaka vam cast. Gleda vas Gospod Bog odozgo. Upravo to on ne prasta.

  • BSBS

    21. maj 2013 | 12:07

    Pa dobro ja isto nebih dirao coveka jer bi mu mozda jos vise odmogao nego pomogao...otrco bi po ladnu vodu i umivao bi ga da ostane pri svesti a telefonom bi pozvao Hitnu pomoc i Policiju.A ovo snimanje nekog ko je u ovakvoj situaciji je BOLESNO!

  • Beast from the East

    21. maj 2013 | 11:57

    Jako humano, vezati ih sve za prugu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA