Autom udario dečaka na pešačkom prelazu!

Miroslav I. (64) iz Požarevca jutros je autom povredio V. J. (11) koji se kretao ka Osnovnoj školi "Desanka Maksimović". Lekari su sanirali dečakove povrede u vidu nagnječenja i razderotina

  • 1

Protiv Miroslava I. (64) iz Požarevca policija je podnela krivičnu prijavu Osnovnom sudu, jer je jutros svojim autom na pešačkom prelazu udario i oborio dečaka V. J. (11).

Saobraćajna nezgoda dogodila se oko 7.40, dok se dečak kretao ka Osnovnoj školi "Desanka Maksimović", u kojoj pohađa četvrti razred.

- U trenutku dok je prelazio preko pešačkog prelaza, na njega je prednjim delom naleteo automobil marke "ševrolet aveo", koji se kretao u pravcu naselja Lučica. Od siline udara, dečak je najpre pao na haubu vozila, a potom se srušio na kolovoz – saznajemo iz istrage.

Dečak je kolima Hitne pomoći prebačen u požarevačku Opštu bolnicu gde su mu lekari sanirali zadobijene povrede u vidu nagnječenja i razderotina. Izvršenim alko-testom, policija je utvrdila da vozač "ševroleta" nije imao alkohol u krvi. Nakon obavljenog uviđaja, protiv njega je podneta krivična prijava zbog ugrožavanja bezbednosti javnog saobraćaja.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    21. maj 2013 | 21:30

    Vodite računa ljudi kad skrećete na raskrsnicama pešaci uvek imaju zeleno..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA