HUMANO: Zvezde pevaju za Vanju Kalezić (FOTO)

Na humanitarnom koncertu koji će biti održan u Hali sportova 27. maja u 20.30 sati nastupiće Saša Matić, Nikola Rokvić, Dragica Radosavljević Cakana, Merima Njegomir...

  • 0

U akciju pomoći Valentini Kalezić, majci troje dece, oboleloj od leukemije, uključile su se brojne domaće zvezde.

Za to da Vanja dobije drugu šansu, na humanitarnom koncertu koji će biti održan u Hali sportova 27 maja u 20.30 časova, nastupiće: Saša Matić, Nikola Rokvić, Dragica Radosavljević Cakana, Merima Njegomir, Jovan Stefanović, Jelena Gerbec, Jelena Marinkov, Jelena Kostov, Milan Topalović, Biljana Sečivanović, Aleksandra Bursać, Rada Manojlović, Milan Dinčić Dinča, Dejana Matić, Petar Mitić i Uncle Dzo & Vladimir Popov, uz pratnju orkestra Vlade Todosijevića.

Podsetimo, Vanja se nalazi u Nemačkoj i predstoji joj operacija transplantacije koštane srži ukoliko se prikupe neophodna novčana sredstva, jer njena porodica, nažalost, nije u mogućnosti da obezbedi još 116.000 evra.

Foto: Facebook / Pomoć za Vanju

Kupovinom karte donira se 1.000 dinara za Vanjino lečenje. Prilikom organizacije koncerta podršku i pomoć pružili su Opština Novi Beograd i JKP Sportski centar Novi Beograd, kao i pevači koji su se dobrovoljno odazvali da bez honorara pomognu Vanji da ponovo bude sa svojom decom i da uživa u njihovom odrastanju.

Organizator programa koncerta je predsednik udruženja tekstopisaca Srbije Milan Šoškić i uz veliku podršku Slavka Stefanovića Slavkonija.

Prodaja karata će se vršiti na blagajni Hale sportova i kontaktom na telefon 066 9 780 171, detaljnije informacije na Fejsbuk stranici "Pomoć za Vanju".

Organizator ove humanitarne akcije je Kolo srpskih sestara Eparhije raško-prizrenske iz Prištine i tim "Pomoć za Vanju".

(K. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA