Nevreme u Šumadiji, moguće i u Beogradu!

Dežurni prognostičar u Republičkom hidrometeorološkom zavodu je rekao da je večeras i u prestonici moguća nepogoda sa jakim pljuskom i olujnim vetrom, ali se ne može sa sigurnošću reći u kojim delovima grada i u koje vreme bi do nje moglo da dođe

  • 0

Nevreme sa kišom i jakim olujnim vetrom zahvatilo je delove Šumadije, a nepogode će u večernjim satima biti moguće i u Beogradu.

Dežurni prognostičar u Republičkom hidrometeorološkom zavodu je rekao da je večeras i u prestonici moguća nepogoda sa jakim pljuskom i olujnim vetrom, ali se ne može sa sigurnošću reći u kojim delovima grada i u koje vreme bi do nje moglo da dođe.

Olujno nevreme može, prema prognozama, da zahvati i ostale delove zemlje.

Branko Sparavalo iz METEOS-a kaže da je nevreme već zahvatilo Šumadiju, da su pogođene oblasti oko Valjeva, Aranđelovca, Kragujevca... U tim oblastima su jaki pljuskovi, a lokalno pada i grad.

Sparavalo kaže da oluja zasad zaobilazi Beograd, a da su trenutno u mestima zahvaćenim nevremenom velike količine padavina - veće od 20 litara po metru kvadratnom.

(Telegraf.rs / Izvor: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA