Deci kupio slatkiše, pa im prerezao vratove! (VIDEO)

Mališani su prvi put bili sa ocem otkad mu je dopušteno da se sa njima druži bez nadzora, nakon duge bitke za starateljstvo koju je vodio sa svojom bivšom suprugom, Francuskinjom Stefani

  • 3

Džulian Stivenson odveo je svoju decu u kupovinu slatkiša, a nekoliko sati kasnije ih je ubio. Sigurnosne kamere snimile su decu koja sa roze balonima u rukama čekaju da im otac kupi nešto slatko. Džulian je na sebi imao japanke, maskirne bermude i majicu dugih rukava.

Stivenson (47) je čak mahnuo osoblju pre izlaska iz prodavnice u francuskom Lionu. Nekoliko sati kasnije Metju (10) i Karla (5) bili su mrtvi.

Oni su s ocem, inače Britancem, bili prvi put, otkad mu je dopušteno da se s njima druži bez nadzora, nakon duge bitke za starateljstvo koju je vodio sa svojom bivšom suprugom, Francuskinjom Stefani.

Kada je Stefani došla po decu, Džulian je ljut i u panici stajao na stepenicama.

Britanac je uhapšen, a deca su pronađena mrtva u stanu, prerezanih grla. Nakon hapšenja okrivljeni se pojavio pred sudijom, a tužioci su rekli da je priznao dvostruko ubistvo koje je počinio u naletu besa.

Njegov komšija je rekao da muškarac nije bio pri zdravoj pameti i da je verovatno samo "pukao".

- Žalio se da ima mnogo dugova i da ne zna kako da ih plati. Morao je da plaća alimentaciju, za novac se snalazio. Izgubio je posao, a ubrzo nakon toga razveo se od supruge - rekao je komšija.

Vlasnik pekare u koju je Džulian pre ubistva doveo decu rekao je da su izgledali srećno.

- Deca su imala balone, kupio im je slatkiše, nije se činilo kao da nešto ne valja - rekao je, i dodao da je incident šokirao sve jer je Džulian oduvek delovao kao dobar otac, iako bi umeo da se promeni pod uticajem alkohola.

Inače, Stivenson je u Francuskoj živeo posednjih deset godina, a dva puta je osuđen za napad na bivšu suprugu, 2005. i 2010. godine.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: Haber.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bunar

    23. maj 2013 | 12:20

    Mamu mu debilnu.I onom koji je dozvolio ovo govno retardirano da izvede decu bez nadzora.Dušanov zakon.A vi bez srca lupajte minuse.

  • Beast from the East

    23. maj 2013 | 12:24

    Katastrofa, sa kim ljudi prae decu.

  • DabaLV

    23. maj 2013 | 16:20

    Lomacha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA